Turmion Kätilöt : Finlandia

2004: Hoitovirhe 2006: Pirun nyrkki 2008: U.S.C.H! 2011: Perstechnique 2013: Technodiktator 2015: ... 2004: Hoitovirhe 2006: Pirun nyrkki 2008: U.S.C.H! 2011: Perstechnique 2013: Technodiktator 2015: Diskovibrator 2017: Da ... thumbnail 1 summary
Turmion Kätilöt - Finlandia

Turmion KätilötFinlandia

Turmion Kätilöt

From: Finlandia
http://www.turmionkatilot.com

Discografia

2004: Hoitovirhe
2006: Pirun nyrkki
2008: U.S.C.H!
2011: Perstechnique
2013: Technodiktator
2015: Diskovibrator
2017: Dance Panique
2018: Universal Satan
2020: Global Warning